Waar uit zijn uw thuis is

Elburg

De poort van Elburg

De gemeente Elburg heeft een rijke historie, veel groene en natuurrijke plekken en biedt veel bezienswaardigheden. In de gemeente Elburg is genoeg te doen en te beleven, om er een heerlijke dag of een ontspannen vakantie door te brengen. Hier vindt u daarom meer informatie over wat er te doen is, de historie, de winkelcentra, evenementen en algemene informatie over de verschillende kernen.

Met kerstavond wordt na een idilische kerkavond in het hartje van Elburg een middennacht kerst-nacht-samenzang gehouden. Hier komen honderden mensen op af.

Elburg heeft een rijke geschiedenis. Van de oude vestingstad is nog veel bewaard gebleven. Maar ook de andere kernen hebben historie. Hier vindt u informatie over de historie van de verschillende kernen.