Waar uit zijn uw thuis is

Informatie

Reserveren/betalen

Reserveren van één van onze verblijven is mogelijk via het reserveringsformulier, e-mail of de telefoon. Wij kunnen u informeren over bezetting, prijs, faciliteiten etc. Na reservering ontvangt u binnen enkele dagen van ons een schriftelijke bevestiging/factuur. De huursom voor de chalets is inclusief toeristenbelasting, energieverbruik en schoonmaakkosten. Voor het Wildhuis zijn de kosten inclusief toeristenbelasting en exclusief energiekosten, schoonmaakkosten en borgsom. Bij last-minute reserveringen dient u contant bij aankomst af te rekenen.

Borgsom

Er wordt een borgsom in rekening gebracht van € 250,–, bij boekingen van  ‘t Wildhuis. Dit bedrag wordt binnen 14 dagen na vertrek weer teruggestort indien de accommodatie naar behoren is achtergelaten. Breuk/vermissing van de inventaris wordt uiteraard in mindering gebracht.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur kunt u in uw accommodatie. Deze is dan schoongemaakt. Mochten er ondanks onze inspanningen toch problemen zijn met de schoonmaak en/of inventaris, dan vragen wij u dit direct te melden.

Huisdieren

Natuurlijk zijn huisdieren ook van harte welkom (max. 1), mits opgegeven bij het reserveren. Honden dienen buiten het terrein uitgelaten te worden.

Roken

Het is niet toegestaan in de accommodaties te roken. Indien er toch gerookt wordt, zullen we extra kosten moeten maken voor de schoonmaak, welke verrekend worden met de borgsom.

Geluidsoverlast

Om ook de rust voor omwonenden te waarborgen mag om de gebouwen op het terrein geen zang of muziek ten gehore worden gebracht.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel toegebracht door onze gasten aan derden, of voor schade of letsel toegebracht door derden aan onze gasten.

Vertrek

Helaas komt er aan elk verblijf weer een einde. Wij vragen u om uw accommodatie op de vertrekdagen (maandag en vrijdag) voor 10.00 uur te verlaten en de sleutels in te leveren. De accommodaties worden na uw vertrek schoongemaakt. U dient uw accommodatie “bezemschoon” op te leveren, de afwas te doen en uw afval te verwijderen. Bij voorbaat dank!

Annuleren

De annuleringskosten bedragen bij annulering tot 1 maand voor de dag van aankomst 25% van de huursom en bij annulering vanaf een maand tot op de dag van aankomst of later 100% van de huursom.

Adresgegevens

Vakantie- en gastenverblijf de Veluwerhof

Elspeterbosweg 33

8076 RA Vierhouten

Tel: 06-54975651

Fax: 010-4424711

 

Bezoekadres villa Beekbergen

Lage Bergweg 39 (woning 24)

7361 GT Beekbergen

Routebeschrijving

Een routebeschrijving vanaf uw huis naar de Veluwerhof kunt u o.a. vinden via de ANWB Routeplanner.