Waar uit zijn uw thuis is

Privacy policy

Omwille van uw privacy vraagt de Veluwerhof u in het geval van een reservering alleen om die gegevens die minimaal nodig zijn om de reservering uit te kunnen voeren.

Gegevensverzameling

Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het verwerken van uw reservering en toesturen van de benodigde formulieren. Uw gegevens worden niet gebruikt om u te informeren over bijvoorbeeld aanbiedingen, acties of andere producten of diensten. Uw gegevens zullen nimmer door ons worden doorgegeven of doorverkocht aan derden. U kunt te allen tijden inzicht krijgen in uw eigen gegevens. Indien u dat wenst kunt u op eigen initiatief opdracht geven tot het verwijderen of wijzigen van uw persoonlijke gegevens.

Surfgedrag

De Veluwerhof maakt geen gebruik van mogelijkheden die er zijn om informatie te verzamelen over uw persoonlijke surfgedrag, zoals bijvoorbeeld het loggen van uw IP-adres. Tevens maken wij geen gebruik van cookies.

Wel maken wij gebruik van de mogelijkheid om statistieken over het bezoek aan onze site te verzamelen. Met gegevens over het bezoek van de verschillende pagina's zijn wij in staat om de kwaliteit en toegankelijkheid van de site te verbeteren. De gegevens die voor deze bezoekstatistieken worden verzameld, zijn altijd anoniem en getotaliseerd (individuele bezoekgegevens worden dus niet geanalyseerd).