Waar uit zijn uw thuis is

Recensies

Diverse bezoekers van ons park geven uit blijk van erkenning een recensie. Deze geven we weer op deze pagina. Als u zelf ook een recensie geeft, plaatsen wij die graag op onze website.

Zeer mooie accommodatie in een mooie omgeving, vriendelijke ontvangst. Alles was zeer schoon met goed sanitair. Prachtige tuin en een speelruimte (binnen) zoals tafelvoetbal en tafeltennis Ons weekend was fantastisch.

-a.j. Bool uit Ridderkerk

Wij hebben een heel plezierig weekeinde gehad. De accommodatie voldeed prima aan onze wensen. We hadden gelijk een hele prettige ontvangst bij aankomst. Je hebt de mogelijkheid om lekker bij elkaar te gaan zitten, maar kan je ook even in een eigen hoekje terugtrekken. De omgeving is ook prachtig om te gaan wandelen. Ook is de ligging centraal voor een uitje ergens anders.

-Familie Strijbis

Ruim en comfortabel huis, goede bedden, alles aanwezig, de douchetijden even spreiden.

-Lies

Super accomodatie. Schoon, sfeervol en eigen "buiten" bij het huis. We hebben mede door de prettige accomodatie (en het schitterende weer) met onze familie prachtige paasdagen gehad.

-Familie Ros

Prachtige locatie mooi rustig gelegen in het dorp Vierhouten met veel mogelijkheden voor recreatie ,boswandelingen etc.

-Familie Koorn uit Heerhugowaard

Goede accommodatie; schoon, nette inrichting, goede bedden, rondleiding bij aankomst. De wanden tussen leef en slaapruimtes zijn wat dun waardoor wat gehorig.

-Louis

Fantastisch huis in prachtige omgeving. Absolute aanrader voor een verblijf met familie of vriendengroep.

-Anneke

Fijn huis voor een familie reunie, gezellig, handige keuken, veel badkamers zijn heerlijke luxe en wandelaars lopen zo de prachtigste paden op. Enig minpunt: bij tegelijk douchen heeft er maar één warm water.

-Onbekende gast

Wij hebben met onze familie een geweldig weekend beleefd in dit huis. Het huis is ruim en ligt op een fijne plek, dichtbij de natuur. De kinderen wilden bijna niet weg uit het huis, omdat ze er lekker konden spelen. Al met al was het super!

-Familie Van den Boogaard

Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Een keuken was voor ontbijt en lunchspullen, de andere voor het avondeten. De recreatieruimte is vaak gebruikt en heeft ons een hoop plezier opgeleverd. De lange tafel werd gebruikt om te studeren, spelletjes te doen, te eten, te lezen, te tekenen en soms alles tegelijk. Kortom een heerlijk weekend!

-Nieuwenhuis

Wij boeken al ruim 20 jaar met regelmaat een groepsaccommodatie in Nederland en kunnen melden dat deze accommodatie in onze persoonlijke top 3 terecht is gekomen. Naast een kromme kurkentrekker was er helemaal niets op aan te merken. Absoluut een aanbeveling waard.

-Bart de Leede

We waren met 4 gezinnen in de leeftijd van 1 tot 62 jaar in totaal 27 personen van niemand een opmerking gekregen.

-Onbekende Gast

Wij hebben met zes gezinnen (25 personen) een weekend doorgebracht. Prima locatie en prima accommodatie. Alles keurig schoon en netjes. Ruim genoeg om met zoveel mensen een weekend door te brengen (zeker bij mooi weer). Wij hadden ook kleine kinderen (0-2 jr.) bij ons en die konden door de afgeschermde tuin ook behoorlijk vrij rondlopen terwijl de iets grotere kinderen (3-9 jr.) zich vermaakten met het speeltoestel.

-Mertenssvrienden

Deze accommodatie is uitstekend voor alle soorten groepen. Alles is in zeer goede staat,de omgeving is qua ligging prima geschikt om te wandelen en te fietsen. Volop eetgelegenheden in de directe omgeving. Heel erg aan te bevelen in alle opzichten.

-Van den Kieboom

Werkelijk een prachtig huis! Alles was perfect voor onze 5 gezinnen met kinderen tussen de 11 en 1 jaar. Meer dan genoeg slaapkamers, plenty badkamers/ toiletten en de speelschuur...: "een echt clubhuis, mam!" Buitenpeelgoed was ook al aanwezig en als de kinderen zich goed kunnen vermaken,dan kunnen de papa's en mama's gezellig ontspannen!

-Familie van Benten

We hebben een geweldig familie weekend gehad in dit huis. Onze ouders vierden daar hun 60 jarig huwelijksfeest met kinderen en kleinkinderen. De hele entourage ademde huiselijkheid en sfeer uit, zeer aangenaam! Alles zag er keurig uit. Ook hebben we een speurtocht in de omgeving gedaan wat prima uitvoerbaar was in de bossen en op de hei.

-Familie Troost