Waar uit zijn uw thuis is

Uittips

In de directe omgeving van de Veluwerhof is van alles te beleven en te zien. Hieronder vindt u een selectie van uittips welke u een goed beeld geven van wat er allemaal te beleven is op de Veluwe.

Heeft u zelf een goede tip? Mail deze dan naar ons, wij plaatsen graag uw tip op onze website!

Wildkijken

Wildkijken is een leuke bezigheid op de Veluwe

Wilt u wild zien? Dit kan u het beste doen als de duisternis is gevallen. Zo tussen 8 (’s winters) en 11 (’s zomers) komen de herten, reeën, wilde zwijnen en vossen massaal naar of de voederplaatsen of een verzamelgebied voor hun soort.

Wandelroutes

Snuif de natuur en haar lucht op tijdens een mooie wandeling

Optimaal gezond genieten doet u door te wandelen over de Veluwe! Vanaf vele locaties kunt u wandeltochten maken die ook nog eens verschillen qua aantal kilometers. Zo is er voor elk wat wils.

Fietsroutes

Mooie fiets routes op de veluwe

De Veluwe verkent u het best via de uitgestrekte fietsroutes. Begeef u te midden van de mooie natuur. Elk jaargetijde heeft zijn kenmerken en vooral de heide geeft meerdere malen per jaar een idyllisch vertoon.

Elburg

De poort van Elburg

De gemeente Elburg heeft een rijke historie, veel groene en natuurrijke plekken en biedt veel bezienswaardigheden. In de gemeente Elburg is genoeg te doen en te beleven, om er een heerlijke dag of een ontspannen vakantie door te brengen.

Wildweekend

Gezellige drukte tijdens het wildweekend

Ter gelegenheid van de opening van het wildseizoen vinden ieder jaar de zogenoemde "Wilddagen" plaats. Tijdens deze dagen maakt u kennis met de keuken van Vierhouten en kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten.